تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/18 - 14:19
کد خبر: 519115

تا ۴ سال آینده تمامی دانشجویان تضمین اشتغال می‌گیرند/ حذف بیش از ۴ هزار کد رشته

تا ۴ سال آینده تمامی دانشجویان تضمین اشتغال می‌گیرند/ حذف بیش از ۴ هزار کد رشته

رییس دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه ۲۷ واحد این دانشگاه دانشجویان خود را تضمین اشتغال می‌کنند، گفت: تا چهار سال آینده تمامی مراکز و واحدهای علمی کاربردی باید دانشجویان خود را به صورت صد در صد تضمین اشتغال دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین بلندی در نشست خبری که به مناسبت آغاز سی و سومین سالگرد تاسیس این دانشگاه برگزار شد، گزارشی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه علمی و کاربردی ارائه داد و گفت: ما هر برنامه‌ای که دو سال پیش هر قولی که برای دانشگاه علمی و کاربردی دادیم را انجام دادیم. یکی از برنامه‌های وزیر نظام آموزش عالی هوشمند، شایسته محور، توانمندسازی و کارآمد است. در این راستا طرح آموزش برای اشتغال دانش‌آموختگان تخت عنوان آباد تدوین شد.

وی در ادامه تصریح کرد: برنامه فوق با هدف رفع کاستی های مهارت رشته های تحصیلی، ارایه آموزش های توانمندساز برای حداقل ۵۰ هزار نفر به صورت سالانه و جلب مشارکت متولیان شغل در ارزیابی صلاحیت آموزش دیدگان بود. ما طرح آباد را در هیات وزیران به تصویب رساندیم.

رییس دانشگاه علمی و کاربردی خاطر نشان کرد: ما آموزش غیرهدفمند حتی مهارتی را قبول نداریم و معتقد هستیم بر اساس نیاز آموزش داده شود تا مستقیم مشغول کار شوند. بنابراین طرح آباد سالانه ۵۰ هزار نفر را برای تامین منابع نیروی انسانی دستگاه ها به طور سالیانه تامین می کند. امروزه نیازسنجی دستگاه ها در همه استان ها را دریافت کردیم و حدود ۱۰ درصد طرح را برای امسال عملیاتی کردیم.

بلندی همچنین در خصوص توسعه آموزش های مهارتی نیز گفت: ما طی سه سال اخیر کسانی که تقاضای ورود به ما داشتند حدود ۳۰ درصد افزایش یافتند. بر اساس آمار وزارت کار ۹۳ درصد دانشجویان مشغول به کار می شوند برای اشتغال ۷ درصد باقی مانده نیز ۲۷ مرکز جدید تاسیس کردیم که دانشجویانی که وارد این مراکز شوند از ابتدای تحصیل یا پس از فارغ التحصیلی وارد تضمین اشتغال می شوند. تا کنون بیش از ۱۵ هزار نفر دانشجو را تضمین اشتغال دارند. تلاش می کنیم طی برنامه ۴ ساله تمامی واحدهای علمی کاربردی باید دانشجویان را اشتغال شوند و تا پایان چهار سال صد در صد دانشجویان این دانشگاه شغلشان تضمین می‌شود.

وی در خصوص برنامه ارتقای کیفیت علمی دانشگاه و ارتباط منسجم با نیازهای ملی و جهانی تاکید کرد و گفت: ما در این زمینه احراز صلاحیت حرفه ای مشاغل را در دستور کار قرار دادیم.

بلندی به برقرار ارتباط کوثر بین تحصیل، مهارت و اشتغال با همکاری دستگاه های ذی ربط تاکید کرد و افزود: ما در این زمینه سامانه ملی خاستگاه آموزشی شناسه و مشاغل تحت عنوان سامانه خاص را تدوین کردیم هر صنعتی که نیازی دارند را طراحی کردیم و هر صنعتی که نیازی داشته باشند می توانیم در کوتاه ترین مدت این نیازها را برآورده کنیم.

رییس دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد: ما برای برنامه سیستم جامع برای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت با تاکید برفن آوری های دیجیتال است که خوشبختانه این برنامه در دانشگاه اجرایی می شود.

وی از تصویب ۴۲ برنامه در حوزه ای تی در دانشگاه علمی کاربردی خبر داد و گفت: برنامه هفتم کشور را ملزم کرده است طی ۵ سال آینده ۵۰۰ هزار نفر در این حوزه تربیت شوند ما با سازمان صنفی یارانه ای کشور تفاهم نامه بستیم تا ۵۰ درصد این برنامه را عملیاتی کنیم. به این ترتیب قرار است سالی ۱۰۰ هزار نفر در این حوزه نیرو تربیت کنیم.

بلندی در خصوص مسولیت اجتماعی مسئله محور نیز تاکید کرد: تدوین طرح برای گروه سربازان، بازنشستگان، زنان خانه دار و معلولان جسمی حرکتی و تدوین طرح نظام آموزش کارشناسی پیوسته در قالب طرح ۳+۳ را انجام دادیم. راه‌اندازی مدارس عالی اشتغال از برنامه های پیش روی ما در این زمینه است.

بلندی به برنامه آمایش آموزش عالی علمی کاربردی اشاره کرد و افزود: ما در سال ۱۴۰۰ بیش از ۸۷۷۵ کد رشته محل داشتیم در مهر ۱۴۰۳ تعداد ۴۴۰۹ کد رشته محل داریم حدود ۹۰۰ کد رشته محل جدید داریم و میزان درخواست پذیرش دانشجو در این دانشگاه از گذشته بیشتر شده است. همه برنامه هایی که عمرشان بیش از ۴ سال بگذرد باید به روز رسانی شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی سال گذشته ۱۱۵مرکز علمی کاربردی تعطیل شدند، تاکید کرد: البته واحدهای هلال و شهرداری که تعطیل شده بودند مجدد با پیگیری های که از شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام دادم مجدد به دانشگاه برگشتند.

وی تاکید کرد: با طرحی که رییس جمهور شهید تصویب کردند ۲۵ درصد اشتغال از یک میلیون اشتغالی که سالیانه برای بیکاران در نظر گرفته می شود، باید برای دانش آموختگان بیکار باشد.

بلندی با بیان اینکه در حوزه آی تی ۴۲ برنامه در دانشگاه علمی کاربردی مصوب کردیم، گفت: بر اساس برنامه هفتم باید ۵۰۰ هزار نفر در این حوزه آموزش داده شوند و ما تعاملاتی با وزارت ارتباطات خواهیم داشت که حداقل ۵۰ درصد این آموزش ها را عملیاتی کنیم که ۵۰ هزار نفر در حوزه ای تی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه ترمی حدود 4 میلیون شهریه پرداخت می کنند، گفت: این میزان شهریه در مقایسه با سایر دانشگاه ها بسیار پایین است.

وی در پایان از انجام رتبه بندی مدرسین علمی کاربردی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: مراکزی که از مدرسان خبره تری استفاده می کنند باید تشویق شوند. همچنین ۴۶ هزار و۵۲۳ مدرس در این دانشگاه داریم داریم و در فراخوان جدید ۳۳۰۴ ظرفیت اعلام کردیم که بیش از ۱۰ هزار متقاضی ثبت نام کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
چگونه در آموزشگاه زبان تدریس کنیم؟
بهترین بازی های ویس کال تلگرام
راهنمای خرید شکلات مناسب برای افراد دیابتی و نکاتی که باید بدانید!
رویترز: عراقچی به قطر می‌رود
۱۰ راه افزایش طول عمر مبل‌های پف دار
تفاوت فایبرگلاس و فیبر کربن
پزشکیان: استانداران برای به‌کارگیری مدیران توانمند تلاش کنند
آشنایی با سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی
دبیر هیئت دولت: بودجه ۱۴۰۴ دو هفته آینده تقدیم مجلس می‌شود
نقاشی ساختمان :تحولی زیبا یا هزینه اضافی؟ بررسی مزایا و معایب رنگ‌ آمیزی ساختمان
عمره دانشجویی با تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی در راه است
راهنمای انتخاب کفش مناسب برای پاییز و زمستان { ۶ نکته کلیدی }
زاکانی: تراموا به زودی وارد تهران می‌شود
تحصیل در چین تبریز
عراقچی راهی عربستان شد
روزنامه‌نگار آمریکایی: بایدن نتانیاهو را «دروغگو» و «حرامزاده» خواند
تا ۴ سال آینده تمامی دانشجویان تضمین اشتغال می‌گیرند/ حذف بیش از ۴ هزار کد رشته
حقوق مطابق با نرخ تورم افزایش پیدا کند
ساعی: فدراسیون جهانی جدایی پاراتکواندو را قبول نمی‌کند
زمان برگزاری آزمون استخدام فراگیر دستگاه‌های اجرایی اعلام شد
تمرینات سرخ‌پوشان از فردا آغاز می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top